Η επιτυχία της εταιρίας οφείλεται στην άμεση και αξιόπιστη ανταπόκριση στις απαιτήσεις τόσο των εταιριών που αντιπροσωπεύει, όσο και στις αλλαγές και τάσεις της ελληνικής αγοράς.

 Προφίλ Εταιρίας


Η εταιρεία ΕΑΕ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ξεκίνησε ως πρατήριο τσιγάρων στο κέντρο της Αθήνας το 1928 με την επωνυμία Σ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. Η μετέπειτα πορεία της ήταν καθοριστική για να αναπτυχθεί και να καταξιωθεί στον χώρο του τσιγάρου.

Η επιτυχία της εταιρίας οφείλεται στην άμεση και αξιόπιστη ανταπόκριση στις απαιτήσεις τόσο των εταιριών που αντιπροσωπεύει, όσο και στις αλλαγές και τάσεις της ελληνικής αγοράς. Η ανοδική πορεία της βασίζεται στην πολυετή πείρα και το άρτια οργανωμένο πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών της που στηρίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και διαρκή υποστήριξη σε επαγγελματικό, αλλά και προσωπικό επίπεδο. Το know how και η ευελιξία μας σε θέματα αποθήκευσης, διαχείρισης και οργάνωσης εμπορευμάτων, διανομής και marketing είναι ακόμα κυρίαρχοι παράγοντες διαρκούς ανάπτυξης και διατήρησης μακρόχρονων επαγγελματικών συνεργασιών.