ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ
ΔΥΝΑΜΗ

Η ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΑΕ είναι μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές και οικονομικά υγιείς εταιρίες στην Ελλάδα. Κάθε συναλλακτική δραστηριότητα που πραγματοποιεί γίνεται με ακρίβεια και αμεσότητα, διασφαλίζοντας τη διαρκή σχέση αξιοπιστίας και ακεραιότητας σε κάθε της συνεργασία.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΟΝ
ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ

Στο «τιμόνι» της ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΑΕ βρίσκεται πλέον η 3η γενιά, η οποία εγγυάται τη βιωσιμότητα και τη συνέχεια της εταιρίας στη βιομηχανία καπνού. Με περισσότερα από 90 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των προϊόντων καπνού, ο στόχος της ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΑΕ είναι να συνεχίσει με ακόμη περισσότερες συνεργασίες με εταιρίες ηγέτες στον κλάδο.

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΤΑΧΕΩΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Κατά την διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας επεκταθήκαμε στον ευρύτερο τομέα των ταχέως κινούμενων καταναλωτικών προϊόντων με έμφαση στα τρόφιμα και ζαχαρώδη.

Φιλοδοξούμε να αναπτυχθούμε περαιτέρω στον κλάδο έτσι ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να εδραιωθούμε ως η καλύτερη εταιρία διανομών και στον τομέα αυτόν.

ΕΜΠΟΡΙΚΗ
ΑΡΙΣΤΕΙΑ

Η Εταιρία διαθέτει μία αποτελεσματική, αποδοτική και έμπειρη εμπορική δομή, η οποία δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στην Άριστη Υλοποίηση (Execution Excellence) των εμπορικών πλάνων στα τελικά σημεία πώλησης. Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε από κοινού με τους συνεργάτες μας στρατηγικές marketing και πλάνα προκειμένου τα προϊόντα να αυξήσουν τα μερίδια αγοράς τους με κερδοφόρο τρόπο.

Αυτά γίνονται σε συνεργασία με το Customer Marketing της Εταιρίας, το οποίο και εκπονεί τα αντίστοιχα προγράμματα δράσης – και τα αξιολογεί με το πέρας των ενεργειών. Κατά την διάρκεια της κάλυψης της αγοράς, το Τμήμα Πωλήσεων δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην ανάπτυξη της Διανομής των κωδικών (Availability), στην σωστή Θέση και Προβολή των προϊόντων στα ράφια και στους ειδικούς χώρους προβολών (Visibility), στην διασφάλιση της Ποιότητας των προϊόντων στα ράφια (Quality), στην αποτελεσματική υλοποίηση των Προωθητικών Ενεργειών (Promotion) μέσα στα καταστήματα, καθώς επίσης και στην “Υποστήριξη” (Advocacy) των προϊόντων ενώπιον του εμπορίου και των καταναλωτών.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ
ΑΡΙΣΤΕΙΑ

Η ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΑΕ διαθέτει πλήρως οργανωμένα συστήματα για κάθε στάδιο της εφοδιαστικής αλυσίδας, για τη διαχείριση των εμπορευμάτων, τη μεταφορά, τη διανομή και την προώθησή τους.

Οι λειτουργίες της εταιρίας υποστηρίζονται από οργανωμένα τμήματα Εξυπηρέτησης πελατών, Πιστωτικού ελέγχου, Οικονομικών υπηρεσιών και Πληροφοριακών συστημάτων (ΙΤ).

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΠΩΛΗΣΕΙΣ &
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ &
ΜΕΤΑΦΟΡΑ